Εξαφανίσθηκε ο 14χρονος που συνελήφθη με την 12χρονη αδελφή του στη Θεσσαλονίκη…

4baeff273c3f200aa2d4064411bcbc2a
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο14χρονος που συνελήφθη χθες με την 12χρονη αδελφή του για την ληστεία και τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου  και τον θάνατο του 86χρονου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο ίδρυμα όπου φιλοξενείτο πριν πέσει στα χέρια της γιαγιάς και του παππού.

Ωστόσο, τα χαράματα διαπιστώθηκε ότι είχε διαφύγει των χώρων του ορφανοτροφείου.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν ο έφηβος το είχε «σκάσει» από το ορφανοτροφείο.

“ Σήμερα την 01.00΄ τη νύχτα, κατόπιν νέας παραγγελίας της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε εκ νέου στο “Παπάφειο Ορφανοτροφείο” η εισαγωγή του ίδιου ως άνω ανηλίκου, χωρίς, μάλιστα, να γνωστοποιηθεί η ύπαρξη της τόσο σοβαρής νέας κατηγορίας που τον βαραίνει από τις αστυνομικές Αρχές και παρά τις έντονες αντιρρήσεις της Διοίκησης του Παπαφείου εξαιτίας μέτρων που έχει λάβει για την περιστολή της διάδοσης του κορωνοϊού στους τροφίμους του.

Ο ανήλικος τα χαράματα διαπιστώθηκε ότι είχε εκ νέου διαφύγει των χώρων του ορφανοτροφείου και είναι εκ νέου “εξαφανισμένος”. το «Παπάφειο» είναι Ορφανοτροφείο, στο οποίο φιλοξενούνται ανήλικα παιδιά που επιθυμούν να διαμένουν σε αυτό, και όχι κάποιο ιδιότυπο “Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων”, όπου υπάρχει υποδομή υποχρεωτικού εγκλεισμού”

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.