Στον Αρειο Πάγο βουλευτες του Σύριζα για την σκευωρία της υπόθεσης Folli Follie

24 12 2020xaritsisflabourarisaraxovitis
Facebook
Twitter
LinkedIn
Μήνυση κατά της σκευωρίας που ανεπιτυχώς επιχειρήθηκε να στηθεί για την υπόθεση της Folli Follie κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, Αλέκος Φλαμπουράρης και Σταύρος Αραχωβίτης.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie και κατά παντός άλλου υπευθύνου αναμένοντας από τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα την ώρα που τα «συντονισμένα» φιλοκυβερνητικά Μέσα εξαπολύουν λάσπη, κουτσομπολιά και mail που τάχα δημιουργούν υποψίες για δήθεν παρεμβάσεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση.

Η αναφορά κατατέθηκε καθώς στην ενδιάμεση έκθεση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου της PwC για την εταιρεία εμπεριέχονται email του στελέχους με τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της FF Τζώρτζη Κουτσολιούτσο περί συνεννοήσεων με πολιτικά πρόσωπα για ευνοϊκή μεταχείριση του Ομίλου τον Μάιο του 2018. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο συντάκτης της έκθεσης υπογραμμίζει σε δύο σημεία της πως δεν έχει καταστεί εφικτό να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του ΝΣ (διευθυντής ασφαλείας του Κουτσολιούτσου)  στα επίμαχα email.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούν την ποινική δίωξή του του διευθυντή ασφαλείας της FF καθώς και κάθε άλλου υπευθύνου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της εξύβρισης καθώς και για όποιο άλλο ποινικό αδίκημα προκύψει κατά την εξέλιξη της προκαταρκτικής και προανακριτικής διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.