Νέα αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία- νεκρός ο πρόεδρος της Πάλμας και 4 ποδοσφαιριστές

Aeroplano nekroi kazakstan ktirio
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN της Βραζιλίαςο πρόεδρος της Πάλμας και τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι νεκροί μετά από συντριβή αεροσκάφους.

Οι αθλητές που πέθαναν είναι οι Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule και Marcus Molinari. Πέθανε επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου, Lucas Meira και ο διοικητής του αεροσκάφους, Wagner.

Το αεροσκάφος ήταν να απογειωθεί στις 8:15 το πρωί της Κυριακής (24/1), όταν κατά τη διαδικασία της απογείωσης εξερράγη ο ένας κινητήρας και το αεροσκάφος συνετρίβη στο τέλος του διαδρόμου και έπιασε φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στις 9:22 π.μ., αλλά, όταν έφτασε στη σκηνή δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

«Το Palmas Futebol e Regatas ενημερώνει ότι περίπου στις 8:15 π.μ. την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, υπήρξε ένα αεροπορικό δυστύχημα με τον πρόεδρο του συλλόγου Lucas Meira, με προορισμό την Goiânia, για τον αγώνα με την Vila Nova τη Δευτέρα 25 Γενάρη, για το Πράσινο Κύπελλο», λέει η ανακοίνωση του συλλόγου και συνεχίζει:

«Το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν ο Lucas με τον Διοικητή Wagner και τους αθλητές Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule και Marcus Molinari, απογειώθηκε και έπεσε στο τέλος του διαδρόμου του Tocantins Association of Aviation. Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι όλοι απεβίωσαν. Σε αυτή τη στιγμή πόνου και απογοήτευσης, ο σύλλογος ζητά προσευχές για τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων, στα οποία θα παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη και τονίζει ότι σε εύθετο χρόνο θα μιλήσει ξανά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το Palmas Futebol e Regatas ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του Βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.