Δημήτρης Λιγνάδης: Ουδέποτε υπήρξε άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου

Λιγνάδης
Facebook
Twitter
LinkedIn

“Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.”

Έλυσε την σιωπή του ο Δημήτρης Λιγνάδης. Με Σύντομη δήλωση του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου, απάντησε σε όλες τις φήμες που τον θέλουν να παραιτείται από τη θέση του  μετά από Υπουργική εντολή. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:  “Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου.”

Το απόγευμα της Τρίτης(2.2.2021), η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη  διέψευσε τις  φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με  την παραίτηση του  Δημήτρη Λιγνάδη, με παρώθηση του Υπουργείου.

Στην ανακοίνωση του το Υπουργείο τονίζει ότι η παραίτηση Λιγνάδη είναι μόνο φήμες και ότι άπαντες αιφνιδιάστηκαν από την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στα Social Media.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.