Αποχώρησε ο Κώστας Δόξας από το YFSF – All Stars

Kostas doxas bandi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το  «Your Face Sounds Familiar – All Star», ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι λόγοι όπως τονίζεται στην ανακοίνωση είναι προσωπικοί και  στο επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, ο γνωστός καλλιτέχνης θα συμμετέχει γιατί  η  εκπομπή έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί.

 

Η μήνυση από τη γυναίκα του:

Σήμερα  το πρωί, έγινε γνωστή η μήνυση και η αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του Κώστα Δόξα, μέσω του δικηγόρου της, η σύζυγος του,  η οποία  περιγράφει  μέσα σε 20 σελίδες, την επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του συζύγου της όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα περιγράφει και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε και την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Υποτιμητικές συμπεριφορές, εκφοβισμοί, απειλές και ξύλο, καταγγέλλονται στη μήνυση που υπέβαλλε η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη, την οποία έφερε στο φως το zougla.gr.

Τι απαντά ο Κώστας Δόξας στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό:

Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου έδωσε ο Κώστας Δόξας λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης.

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.