Ολες οι δυνάμεις Ασφαλείας για την προστασία των επισήμων…

Www dikaiologitika gr7d6c1a2a39ecf11125119ae2e ace704a2d4415c8afef7529619c64a7533614be0
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύνταγμα,  Εθνική Πινακοθήκη και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι καλύτερες φυλασσόμενες περιοχές  για την προστασία των επισήμων .

Επιστρατεύονται ελεύθεροι σκοπευτές, drones,  ελικόπτερα, ΕΚΑΜ και Αντιτρομοκρατική – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ με τους τέσσερις ομόκεντρους κύκλους στο κέντρο της Αθήνας

Προβλέπονται και δυνάμεις εφεδρίας ελεύθεροι σκοπευτές, 6 drones, δύο ελικόπτερα, jammers (σύστηματα επενεργοποίησης κινητών), το σύνολο των δυνάμεων της ΕΚΑΜ και της Αντιτρομοκρατικής και φυσικά η συμβολή της ΕΥΠ σε επίπεδο πληροφοριών, αποτελούν τα κομμάτια του μωσαικού ασφαλείας που θα ολοκληρωθεί με αποχώρηση όλων των επισήμων και την επιστροφή στις χώρες τους.

Ουσιαστικά από τα ξημερώματα, το κέντρο της Αθήνας θα αρχίσει σιγά – σιγά να αποστειρώνεται και να σφραγίζεται ενώ η πρώτη φάση θα κλιμακωθεί αύριο το απόγευμα με τα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης και την ξενάγηση που θα κάνει ο πρωθυπουργός στους ξένους επισήμους. Μόνο για αυτό το σκηνικό θα χρησιμοποιηθούν περισσότεροι από 500 αστυνομικοί, με την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων να ξεκινάει από τις 6 τα ξημερώματα.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τη μεγάλη παρέλαση το πρωί της Πέμπτης, οι κεντρικοί δρόμοι όπως λεωφόρος Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, θα είναι κλειστοί και τα μέτρα της Αστυνομίας θα περιλαμβάνουν τέσσερις ομόκεντρους κύκλους.

Ο πρώτος θα ξεκινά τουλάχιστον πέντε δρόμους πριν το σημείο της παρέλασης και θα περιλαμβάνει προληπτικούς ελέγχους όλων όσων κινούνται στο σημείο και ο τελευταίος θα είναι στους δρόμους που θα γίνεται η παρέλαση, οι έλεγχοι θα είναι αυστηρότατοι και θα απαγορεύεται η παρουσία οποιουδήποτε πολίτη.

Στις εξέδρες όπου θα υπάρχουν οι επίσημοι, ο χώρος θα έχει αποστειρωθεί και από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς. Φυσικά, γύρω από τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενηθούν οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές ενώ τα drones και τα ελικόπτερα θα δίνουν On line εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.
Πληροφορίες για συμβολικές δράσεις η ακτιβιστικές ενέργειες μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν και όλα δείχνουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.