Μεγάλη πυρκαγιά σε πολυκατοικία -καταστράφηκαν αυτοκίνητα και μηχανές ενω κινδύνευσαν οι ένοικοι

Molotof fotia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Επτά αυτοκίνητα και πέντε μηχανές καταστράφηκαν απο πυρκαγιά σε πυλωτή σε πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων κινδύνευσαν απο την φωτιά αλλά και απο τους καπνούς που τους εγκλώβισαν τους περοσσότερους στην κρεβατοκάμαρά τους αφου η πυρκαγιά ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Απο το ρεπορτάζ του thestival :,

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια γυναίκα που ανέπνεε με δυσκολία και είχε στην αγκαλιά της, τυλιγμένο με μια κουβέρτα, το μωρό της. Μια ηλικιωμένη γυναίκα με καρδιολογικό πρόβλημα χρειάστηκε την παροχή πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα ασθενοφόρου. Ενω άλλοι κάτοικοι απο τα μπαλκόνια φώναζαν για βοήθεια.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι ενδείξεις  δείχνουν εμπρησμό καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα που απείχαν μεταξύ τους περίπου 15 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το αυτοκίνητο και η μηχανή που παραδόθηκαν αρχικά στις φλόγες ανήκουν σε αστυνομικό, ο οποίος διαμένει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αρχές θα προσπαθήσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.