Συγκλονίζει η αγριότητα των δολοφόνων στα Γλυκά Νερά…

Agria dolofonia 20xronis glika nera
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την βασάνισαν και την έπνιξαν μ΄ένα μαξιλάρι την 20χρονη Καρολίνα δίπλα στο μωρό της στη σοφίτα που προφανώς απο την αναστάτωση που προκάλεσαν οι ληστές το 11μηνο παιδάκι είχε ξυπνήσει και έκλαιγε γοερά.

Τρεις ήταν οι ληστές- δολοφονοι.σύμφωνα με τα πρώτα λόγια του 32χρονου συζύγου προς τους αστυνομικούς  ευρισκόμενος οπως είναι φυσικό σε μεγάλο σοκ.Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και φορούσαν μαυρες κουκούλες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας  είχαν  κρεμάσει απο τα κάγκελα το σκύλο της οικογένειας  πριν προλάβει να γαυγίσει.Ηταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα  όταν οι δράστες  παραβίασαν ένα απο τα παράθυρα του σπιτιού και εισέβαλαν στο σπίτι για να αρπάξουν  το ποσόν τω 10 χιλιάδων  ευρώ και κοσμήματα της κοπέλας που τελικά δολοφόνησαν.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν συγκλονισμένοι απο την αγριότητα της δολοφονίας της Καρολίνας αλλά και απο την μέθοδο της εισβολής τους σκοτώνοντας ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.Ζητούν προστασία και περιπολίες απο την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν και συγγενείς της οικογένειας, με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, προφανώς η γιαγιά κι ο παππούς, να παίρνουν στην αγκαλιά τους το μωράκι.

.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.