Δεν νιώθουμε πουθενά ασφάλεια για τη ζωή μας – Κύριοι τι δεν καταλαβαίνετε;

Dikaiosini
Facebook
Twitter
LinkedIn
Ενιωσα  τόση φρίκη και λύπη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που δεν μπορούσα να πω λέξη… Ομως άκουσα τώρα την Πρόεδρο των Εισαγγελέων και πραγματικά με εντυπωσίασε.”Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα εδω και δεκαετίες, στη ζωή μας είπε, θα πρέπει να αλλάξουν και οι Νόμοι σύμφωνα με το αδίκημα .Και όχι οι ποινές να είναι ιδιες για όλους. ”
Ας είναι ο φρικτός και άδικος θάνατος της κοπέλας, η αφορμή για τους Νομοθέτες ν΄αλλάξουν τους Νόμους .Ας καταλάβουν επιτέλους οτι ζούμε έρμαια στα χέρια επίδοξων κακοποιών που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.Ας αλλάξει το σύστημα που κρατάει κακοποιούς στη χώρα 18 μήνες στα κρατητήρια και δεν τους απελαύνει Και στο τέλος βγαίνουν έξω και συνεχίζουν την παραβατικότητά τους.
Και θα αναφερθώ σε προσωπική εμπειρία.Πριν απο δέκα χρόνια μπήκαν σπίτι μου 3 Γεωργιανοί και 1 Αφγανός.Μου πήραν τα πάντα και τραυμάτισαν μ΄ένα ψαλίδι και το ζωάκι που είχα σπίτι.Τους έπιασαν μετά απο ένα διάστημα.Φυσικά δεν βρήκαν τίποτα .Τους αντίκρισα στο δικαστήριο για πρώτη φορά.Και μετά απο ένα μικρό διάστημα είδα τον έναν να πίνει καφέ στην Πλατεία της περιοχής μου.
Πήρα τον Γιώργο Οικονομέα που είχε εκπομπή τοτε στο Μέγκα και του είπα το γεγονός. Ο συνάδελφός μου και φίλος μου έβγαλε αμέσως τον τότε υπουργό κ.Καστανίδη στον αέρα …Η απάντηση ήταν δεν έχουμε φυλακές για να τους κρατάμε! Εχουν περάσει 10 χρόνια και η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη. Επιτέλους ας γίνει κάτι…Δεν ζητάμε εκδίκηση Δικαιοσύνη ζητάμε…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.