Αστατος ο καιρός όλη την εβδομάδα…

αρχείο λήψης (2)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Αστατος θα είναι σήμερα ο καιρός. Στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα θα πνέουν βορείων διευθύνσεων τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα από το μεσημέρι ισχυρές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.