Υποχωρεί ο καύσωνας αύριο Σάββατο 3 -7-2021!

Iot
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αύριο Σάββατο 3-7-2021  προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, οι οποίες πολύ πιθανό να παράγουν χαλάζι, κυρίως μικρού μεγέθους.

Επίσης, τοπικές σύντομες καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της Πίνδου και στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 36 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στην Αττική και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ στα βόρεια του νομού θα σημειωθούν τοπικά βροχές μικρής διάρκειας τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, αρχικά το πρωί μέτριοι έως 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα γύρω ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.
 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.