Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν σκότωσα εγώ την Καρολάιν…

Ipiccy image 2021 06 28t140324 430 730x450
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γλυκά Νερά: Ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά και σκότωσαν την Καρολάιν, συνεχίζει να διαρρέει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο 33χρονος επιμένει ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν λόγω οικονομικών διαφορών που υπήρχαν από κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Από την οικογένεια της 20χρονης ξεκαθαρίζουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις όσον αφορά το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για επαφές του Αναγνωστόπουλου με μία 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της κόρης τους.

Πάντως, ο κ. Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε ότι σε επικοινωνία που είχε με νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες επανενεργοποιείται εκ νέου η έρευνα για την υπόθεση, με καταθέσεις μαρτύρων, μεταξύ αυτών και της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.