Κύκλωμα trafficking η υπόθεση της19χρονης -κουβάρι χωρίς τέλος…

Ili 2 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το 19χρονο θύμα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στην κατάθεσή της -μέρος της οποίας έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας- έχει περιγράψει ουσιαστικά ένα κύκλωμα trafficking στο οποίο φέρονται να συμμετείχαν εκτός του αστυνομικού, τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες, εκ των οποίων ένας στρατιωτικός που οδηγούσε την κοπέλα στα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα.

Το «πρακτορείο συνοδών» επί πληρωμή, από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει σταματήσει να έχει ιντερνετική παρουσία, σε μια πιθανή προσπάθεια να διαγράψει τα ψηφιακά ίχνη του, καθώς έχουν κατέβει οι σελίδες του ακόμα και σε sites με κριτικές για οίκους ανοχής και εκδιδόμενα άτομα. Μάλιστα υπάρχουν χρήστες που επιβεβαιώνουν το τίμημα των 160 ευρώ.

Η σελίδα του εν λόγω «πρακτορείου συνοδών» στο Facebook παρέμενε ενεργή μέχρι και πριν λίγη ώρα, η οποία μάλιστα παραπέμπει σε επικοινωνία μέσω What’s app, παραθέτοντας συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου για ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες.

Στο site που αυτοσυστήνεται ως «σημείο αναφοράς προς οτιδήποτε σχετικό με αγοραίο έρωτα και πορνογραφία, αλλά όχι μόνο» το συγκεκριμένο «πρακτορείο συνοδών» έκανε εγγραφή ως μέλος στις 16 Μαΐου 2021, είχε δημοσιεύσει δύο αριθμούς κινητού τηλεφώνου για ραντεβού και η τελευταία σύνδεσή του ήταν το Σάββατο, στις 12:14 το μεσημέρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 39χρονος αστυνομικός προσήχθη από τις αστυνομικές αρχές στις 13:30 του Σαββάτου, στην Ηλιούπολη.

Εκτός της 19χρονης, το εν λόγω «πρακτορείο» είχε υπό τη «διαχείρισή» του τουλάχιστον επτά ακόμα γυναίκες και για την καθεμία υπήρχε ξεχωριστό προφίλ και σελίδα με γυμνή φωτογραφία χωρίς ωστόσο να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Με τη δικηγόρο της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, δύο γυναίκες έχουν επικοινωνήσει και έχουν δηλώσει θύματα κακοποίησης του 39χρονου αστυνομικού.

Το CNN Greece επικοινώνησε και με τη νομική υπεράσπιση του 39χρονου αστυνομικού ο οποίος αρνείται τόσο τις κατηγορίες για σωματεμπορία και βιασμό, όσο και τη συμμετοχή του στο «πρακτορείο συνοδών».

Παράλληλα ο κατηγορύμενος αστυνομικός φέρεται να μεσολάβησε στην υπογραφή συμβολαίου της 19χρονης με την εταιρία Sirina.

Η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την “Sirina Entertainment” και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις».

Εν ω μεταξύ εγκληματική αμέλεια έδειξε η αστυνομία στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Ηλιούπολη με τη σεξουαλική εκμετάλλευση 18χρονης κοπέλας από αστυνομικό. Όπως αποκαλύπτεται, την ώρα της σύλληψης του αστυνομικού στην Ηλιούπολη, η ΕΛΑΣ του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.