Τσιπρας Τσιόδρας Λινού συνάντηση για την Πανδημία Ναι στο εμβόλιο Οχι στον διχαστικό λ’ογο…

Tsipras tsiordas linou
Facebook
Twitter
LinkedIn

«Η πανδημία είναι ένας συλλογικός κίνδυνος και μόνο συλλογικά αντιμετωπίζεται, όχι με τον διχασμό των πολιτών σε ”υγιείς” και απόβλητους. Η κοινωνική ένταση, ο κοινωνικός αυτοματισμός και η διχόνοια είναι κίνδυνοι που οφείλουμε να αποτρέψουμε. Την πανδημία ή θα τη νικήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, ή θα μας νικήσει αυτή. Και είναι στο χέρι μας να βγούμε όλοι μαζί νικητές από αυτή τη μάχη».
«Απευθύνω λοιπόν εκ νέου έκκληση στους πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ζωής και της υγείας τους στα χέρια τους» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, και συνέχισε: «Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αίσθημα αλληλεγγύης. Να αγνοήσουν τον ανεύθυνα διχαστικό λόγο του κ. Μητσοτάκη. Να εμβολιαστούν, να φοράνε μάσκες και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε έκκληση και στην κυβέρνηση «να μην επιμείνει στο διχαστικό λόγο, στον κοινωνικό διαχωρισμό και στη γενίκευση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού», όπως είπε, γιατί «θα προκαλέσει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Η λογική του διαχωρισμού σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, η λογική των προνομίων και των διώξεων είναι ό,τι χειρότερο σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.