Θοδωρής Κοτονιάς: Η μουσική ξεπερνά κάθε «σκουριά» και φόβο – Φτάνει να μας αφήσουν να δουλέψουμε

Thumbnail (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Λιτός και περιεκτικός στις κουβέντες του ο Θοδωρής Κοτονιάς. Έτσι είναι οι καλλιτέχνες, τα αφηγούνται όλα μέσα από τα τραγούδια τους. Τον συνάντησα με αφορμή την μουσικοαφηγηματική παράσταση «Στον κήπο της καρδιάς» που έχει ήδη αρχίσει στο Χυτήριο. Ακολουθούν άλλες δυο βραδιές, στις 17 και 31 Ιουλίου. Δυο Σάββατα γεμάτα ποίηση, τραγούδια και αφήγηση. Ο αγαπημένος τραγουδιστής – τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς θα είναι στη σκηνή μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαρία Λαζάρου που γνωρίσαμε καλύτερα από τη συνεργασία τους στο καινούργιο τραγούδι του, τον «Ανθό της Ερήμου».

Ο Θοδωρής Κοτονιάς μιλάει στη Λαμπριάνα Κυριακού

«Ένα μουσικό ραντεβού… στον κήπο της καρδιάς μας» Ωραίο σκηνικό. Τι να περιμένουμε από την βραδιά στο Χυτήριο;

Μουσικές, τραγούδια, αφηγήσεις, και ποίηση που μας φέρνουν ξανά στη καρδιά μας .Στον “κήπο” που ποτέ δεν χάνει την ομορφιά του από τη δίνη των καιρών.

Ήδη αρχίσατε. Πώς νιώσατε μετά από ένα χρόνο αποχής από τα lives; 

Η διάθεση για επικοινωνία και μουσική ξεπερνά κάθε «σκουριά» και φόβο. Όταν καταφέρνουμε να παίξουμε δηλαδή. Γιατί αυτό πιά είναι πολύ εύκολο να ξανά απαγορευτεί.

Η μουσική, το τραγούδι είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας που ψυχικά αναζωογονεί τον άνθρωπο. Πόσο σας έλειψε η επαφή με το κοινό;

Πολύ. Πάρα πολύ… η συναντήσεις είναι το πρώτο και κύριο για να ζεσταθεί η ψυχή μας. Είναι αναγκαία για την ψυχική ισορροπία και το αντάμωμα και το τραγούδισμα. Αυτό το αισθάνονται όλοι ειδικά όταν μένουμε ξανά μόνοι.

όλη η συνέντευξη στο Newpost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.