Γιάννης Αντετοκούνμπο ο Αρχοντας των Δακτυλιδιών !

All star antetokounmpo basketball
In this Saturday, Feb. 18, 2017, photo, graffiti by artist Same84 depicting Milwaukee Bucks' Giannis Antetonkoumpo covers the basketball field in Athens, Greece, of Tritonas, the first team of Giannis Antetokounmpo. From a scrawny, literally hungry kid kicking a ball around in an open field in the Athens neighborhood of Sepolia to a starter in the NBA All-Star Game, Antetonkoumpo has come a very long way. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (50 π.) οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στην κορυφή του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 1971, όταν ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ τους είχε οδηγήσει εκεί.

Αυτή τη φορά ήταν ο Greek Freak που μπροστά σε μία κατάμεστη «Fiserv Arena», -συν 70.000 ανθρώπου έξω από αυτό- πήρε τα «ελάφια» από το χέρι και κέρδισε μαζί τους το πρώτο του δαχτυλίδι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Το ματς

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ νευρικά το ματς με αποτέλεσμα την μεγάλη αστοχία που έφερε το σκορ στο 4-2 μετά από τέσσερα λεπτά αγώνα. Εκεί ήταν που τα «ελάφια» πάτησαν «γκάζι». Με τον κόσμο να τους δίνει ώθηση, την άμυνα τους να έχει «κλειδώσει» τον Πολ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «τρυπάει» με κάθε τρόπο την άμυνα των Σανς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 29-16, παίρνοντας προβάδισμα τίτλου με το τέλος του πρώτου δωδεκαλέπτου.

 

Ο Πέιν ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για τους Σανς στη δεύτερη περίοδο και συνεπήρε και τον Κρις Πολ. Με συνεχόμενες απλές αλλά καλές επιλογές στην επίθεση οι «ήλιοι» ροκάνισαν τη διαφορά, ενώ ταυτόχρονα η περιφέρεια των Μπακς τα είχε… σπάσει (3/17 τρίποντα στο ημίχρονο), με τον Χόλιντεϊ να είναι εκτός κλίματος αγώνα (1/11 σουτ). Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι «έτρεξαν» ένα σερί 19-4 (!) παίρνοντας προβάδσιμα 35-34, πηγαίνοντας τελικά στο ημίχρονο με το 47-42 υπέρ τους, αφού η «μάχη» που έδωσε στην επίθεση ο Γιάννης κράτησε όρθιους τους Μπακς.
Πηγή:Νιουσιτ .γρ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.