Διακοπή κυκλοφορίας απο τη μεγάλη φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας

Fotia (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Άνω Βαρυμπόμπη βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Τρίτης. Η πυρκαγιά είναι στον δήμο Αχαρνών και σε κοντινή απόσταση από τα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοϊου.  Ήδη έχει σταλεί από το 112 μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής με την σύσταση να κλείσουν τα παράθυρα και τις καμινάδες του και να είναι σε επιφυλακή.

Στην περιοχή σπεύδουν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη – μήνυμα από το 112 και διακοπές ρεύματος | tovima.gr

Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Άνω Βαρυμπόμπη βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Τρίτης. Η πυρκαγιά είναι στον δήμο Αχαρνών και σε κοντινή απόσταση από τα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοϊου.  Ήδη έχει σταλεί από το 112 μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής με την σύσταση να κλείσουν τα παράθυρα και τις καμινάδες του και να είναι σε επιφυλακή. 

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια περιοχή με παρθένο δάσος, μακριά από κατοικίες. Οι πυροσβέστες τονίζουν ότι αυτή τη στιγμή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι κάτι που βοηθά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στην περιοχή σπεύδουν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ηδη κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το ρωσικό Beriev 200.

Πηγή ΒΗΜΑ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.