Αναζωπυρώσεις στην Ευβοια και στην Αρχαία Ολυμπία Εκκενώθηκαν 15 χωριά, μήνυμα 112 για τις Κεχριές

Screenshot 8
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η φωτιά σε εξέλιξη  στα ανατολικά μέτωπα στη βόρεια Εύβοια, δηλαδή αυτά που απειλούν τα χωριά Δάφνη, Κουρκουλοί, Σκεπαστή και Κεχριές.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο δόθηκε εντολή από την Πυροσβεστική να εκκενωθούν οι Κεχριές, καθώς δύο μέτωπα κινούνται προς το χωριό.

Το ένα μέτωπο κινείται από τα χωριά Κουρκουλοί και Σκεπαστή νότια προς τις Κεχριές, ενώ παράλληλα ένα νέο μέτωπο κινείται βορειοανατολικά προς τις Κεχριές αλλά και νότια προς τη Δάφνη.

Απο την Ευβοια στην Αρχαία Ολυμπία που εξακολουθούν να δίνουν σήμερα το πρωί οι ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής   προκειμένου να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο και να το κρατήσουν μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο και τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Το πρωί τα τοπικά μέσα μετέφεραν μια εικόνα ύφεσης της φωτιάς, λίγο αργότερα όμως μιλούσαν για αναζωπύρωση. Συγκεκριμένα, το ilialive.gr ανέφερε ότι ξέσπασε αναζωπύρωση κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ και τον Κρόνιο Λόφο, σημειώνοντας ότι οι δυνάμεις ενισχύονται στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς από εκεί η φωτιά έχει κατεύθυνση προς την Αρχ. Ολυμπία.
 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.