Ευβοια:Δήμαρχος Ιστιαίας σταματήστε τα γελοία μηνύματα και στείλτε μας εναέρια μέσα Καιγόμαστε!

Fwtia boreia eyboia 1628325861
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κουζιάς Σταματήστε τα γελοία μηνύματα και στείλτε μας εναέρια μέσα καιγόμαστεμ 7.20  Κυριακής και κανενα σημάδι βοήθειας Σήμερα περιμένουμε το Ολοκαύτωμά μας

Κραυγγές βοήθειας απο κατοίκους  στα τηλεοτικά κανάλια

Απο  πολλά χωριά κάτοικοι έχουν καταφύγει στην παραλία του Αγίου Νικολάου για να αναχωρήσουν με πλοία, μιας και η θάλασσα είναι η μοναδική διέξοδος.
Ξεπερνά τα 6 χλμ το μέτωπο που φτάνει στη γραμμή Γαλατσώνα- Γερακίου- Γούβες και έχει πλησιάσει περισσότερο στο χωριό Γούβες καίγοντας πευκόφυτη περιοχή. Πρόκειται για μέτωπο που έφυγε από το χωριό Αγδίνες και κινήθηκε βόρεια, ενώ στις Αγδίνες ένα άλλο μέτωπο αναζωπυρώθηκε και απειλεί τα πρώτα σπίτια.
Από την περιοχή του Βουτά η φωτιά προχώρησε βόρεια, πέρασε την Μονοκαρυά. Οι πυροσβέστες με τη βοήθεια και χωματουργικών μηχανημάτων προσπαθούν να τη σταματήσουν σε ένα ρέμα που υπάρχει βόρεια του χωριού για να μην περάσει στο χωριό Αβγάρια.
Στο χωριό Καματριάδες πριν λίγο χτύπησαν οι καμπάνες από τους κατοίκους που έχουν απομείνει εκεί. Βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν προς το χωριό τους αφού εκεί συγκλίνουν δύο μέτωπα. Το ένα κινήθηκε από το Κυπαρίσσι και το δεύτερο από το χωριό Σήμια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.