Ο διάσημος ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με άσφαιρα και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας σε γύρισμα ταινίας

Alec baldwin 500x281
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η αστυνομία στο Σάντα Φε, στο Ν. Μεξικό ερευνά τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες  ο διάσημος ηθοποιός  Αλεκ Μπάλντουιν   πυροβόλησε και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας γούστερν”Rust” και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας χθες Πέμπτη, όταν το όπλο που κρατούσε ο Μπάλτουιν, πυροβόλησε προκαλώντας το θάνατο της άτυχης  Χαλινα Χάτσινς , 42 ετών και το τραυματισμό του 48 ετών σκηνοθέτη.

Αν και η πρώτη μεταφέρθηκε αμέσως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του πανεπιστημίου του Ν. Μεξικού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο Σόουζα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent για να υποβληθεί σε θεραπεία για τα τραύματά του.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη που επικαλέστηκε ο εξειδικευμένος ιστότοπος The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης είναι σε «κρίσιμη κατάσταση». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, επρόκειτο για «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Ως αυτό το στάδιο, δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πηγή: Reuteres, AFP, AΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.