Η Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα!

Merkel 1 768x430 1 768x430
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η διήμερη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα σήμερα φέρνει και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής από το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου θα πραγματοποιηθούν απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου 2021, και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, 29 Οκτωβρίου 2021, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η Άνγκελα Μέρκελ αποδέχθηκε την πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Σλοβενίας.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος επισκέπτεται τις χώρες οι οποίες συνδέθηκαν άμεσα με την 16ετη θητεία της στην Καγκελαρία. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου επισκέφθηκε την Τουρκία και συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Γερμανίδα αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ούλρικε Ντέμερ χαρακτήρισε την επίσκεψη ως «Σημαντικό δείγμα της στενής -και σε πνεύμα εμπιστοσύνης- συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο».

Τόνισε ότι υπάρχουν πολλά θέματα κοινών συμφερόντων, όπως η αντιμετώπιση των προκλήσεων σχετικά με το Κλίμα, η Υγεία και η Μετανάστευση, στα οποία η Γερμανία και η Ελλάδα συνεργάζονται στενά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.