Εφυγε απο τη ζωή ο δημοσιογράφος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος

0356fcfd 48e0 4d20 8885 d6b851df5cc9
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο  δημοσιογράφος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από καρδιά, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ολα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν κάλεσε σε βοήθεια τον αδερφό του γιατί ο πατέρας τους αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Πάνω σε αυτή την πίεση και το στρες, λύγισε η καρδιά του Μπάμπη Ζαχαρόπουλου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Μπάμπης Ζαχαρόπουλος είχε γεννηθεί στην Καλλιθέα το 1972. Ήταν ο πρωτότοκος γιος του Φίλιππου και της Αστέρως Ζαχαροπούλου. Όπως αναφέρει η είδηση του θανάτου του από την ΕΡΤ ο δημοσιογράφος ήταν «αρκάς στην καταγωγή, από την Πουρναριά Γορτυνίας. Δούλευε ακούραστα επί 23 χρόνια στη δημοσιογραφική παραγωγή, στη μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ. Ένας άνθρωπος δοτικός, χωρίς κακία, με ευγένεια ψυχής και σεβασμό προς όλους».

Πριν από έξι χρόνια έχασε εντελώς ξαφνικά τη μητέρα του, κάτι που του είχε στοιχίσει ψυχολογικά. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής όταν ο πατέρας του αισθάνθηκε αδιαθεσία στεναχωρήθηκε και αγχώθηκε υπερβολικά. Τηλεφώνησε στον αδερφό του, αλλά όπως φαίνεται δεν άντεξε την πίεση και η καρδιά του τον πρόδωσε…

Μάλιστα, οι συνάδελφοί του αναφέρουν πως ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που δεν πήγε στο γραφείο… Η ανακοίνωση της ΕΡΤ καταλήγει πως «θα θυμόμαστε πάντα τον άνθρωπο που αστειευόταν με όποια δυσκολία, τον άνθρωπο που προσπαθούσε να εξελίσσεται και να προχωρά, την ευγενική ψυχή. Καλό ταξίδι Μπάμπη μας…»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.