Βόλος :Σκότωσε τη νονά του γιατί δεν του έδωσε περισσότερα χρήματα=το θύμα τον συντηρούσε

Volos dolofonia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης που βρέθηκε έπειτα από έρευνες νεκρή μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που διέμενε στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 40χρονο βαφτισιμιό της γυναίκας, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Όπως λέγεται, κατά καιρούς η 75χρονη τον βοηθούσε οικονομικά.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι’ αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή προς τον 40χρονο.

Οι αστυνομικές έρευνες έδειξαν παράλληλα ότι η 75χρονη χτυπήθηκε αρχικά μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα την Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια ο δράστης την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου, όπου τη χτύπησε με το μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο περισσότερες από 20 φορές στο λαιμό και στο σώμα.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο 40χρονος βαφτισιμιός ισχυρίσθηκε ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του, όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.