Στον ανακριτή ο 34χρονος προπονητής τένις για τις ”φιλικές” του σχέσεις με ανήλικα παιδια

Proponitis tennis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 34χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται ότι αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη αθλητριών του, τις αποπλανούσε και αποκτούσε μαζί τους ερωτικές σχέσεις.

Ο 34χρονος, από την περασμένη Πέμπτη που συνελήφθη, κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα, ενώ χαρακτηρίζεται ως αντιδραστικός και «μάγκας».

Όπως αναφέρον αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για 2-3 ημέρες με αφορμή τουρνούα τένις, τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ο 34χρονος τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, νοίκιαζε σπίτι διακόσια μέτρα από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από 6 μήνες έκανε προπονήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συνέχιζε τις προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, μετά την αρχική καταγγελία σε βάρος του από την ανήλικη, τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και έπειτα από τις έρευνες που έκαναν κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της ενήλικης σήμερα κοπέλας, που πριν από 6 περίπου χρόνια, σε ηλικία 13,5 ετών έπεσε στα «δίχτυα» του και να λάβουν την κατάθεση της.

Πηγή:   .iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.