Χαλάνδρι: πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

20088898 0 0 1600 1200 1920x0 80 0 0 e5248e4f07ebdccdb8965763ec73a7ba
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γυναίκα έστησε καρτέρι και πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της με παλιό περίστροφο, την ώρα που έμπαιναν μαζί μέσα στο σπίτι τους, κατά την επιστροφή από το σχολείο. Το κοριτσάκι τους είναι 12 ετών.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οφθλαμίατρος είχε παράνομη σχέση με τη γυναίκα που τον πυροβόλησε και με την οποία απέκτησε το κοριτσάκι. Ο 68χρονος, πατέρας άλλων δύο παιδιών, αποφάσισε να μεγαλώσει ο ίδιος τη 12χρονη μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοι.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr, η γυναίκα που πυροβόλησε, μέσα από το περιπολικό ακούγεται να φωνάζει «μου απήγαγαν και μου βίαζαν το παιδί μου».

Μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου γειτόνισσα της οικογένειας, η δράστις έστηνε συχνά καρτέρι και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους, και μάλιστα είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα σκοτώσει τη σύζυγο του οφθαλμίατρου. Μάλιστα, είχε παρέμβει η αστυνομία, με αποτέλεσμα… να εξαφανίζεται για λίγες ημέρες, αλλά μετά να επιστρέφει με νέες απειλές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.