Ο δολοφόνος του Βόλου σκότωνε αδύναμες γυναίκες που τον βοηθούσαν να ζήσει…

Dolofonos volos 39xronos arthro
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες  που έρχονται στο φως για τον 39χρονο δολοφόνο  του Βόλου.

Από μικρά παιδιά γνωρίζονταν ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης, με τον 39χρονο, που κατακρεούργησε την μητέρα του, πριν από 12χρόνια, στον Βόλο, μέσα στο σπίτι της. Τον κέρασε παγωτο μιλάγανε σαν καλοί γείτονες και φαίνεται οτι αρνήθηκε να του δώσει λεφτά και την σκότωσε. Στο μεταξύ εκμεταλευόταν τον δικηγόρο γιό της που τον υπερασπιζόταν όλα αυτα τα χρόνια.

Επί σειρά ετών ο δικηγόρος εκπροσωπούσε τον 39χρονο δράστη, σε σειρά από ποινικές υποθέσεις που φέρεται να είχε, ωστόσο αυτή τη φορά βρισκόταν στο πλευρό του ως συνήγορος του για την δολοφονία της 75χρονης νονάς του, χωρίς όμως να φαντάζεται ότι αυτή η υπόθεση θα οδηγούσε στην εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου είχαν καλέσει τον δικηγόρο, πριν την ταυτοποίηση του 39χρονου, προσπαθώντας να μάθουν λεπτομέρειες για την σχέση του με τον δράστη. Ήδη στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. είχε μπει η ανεξιχνίαστη δολοφονία της 69χρονης γυναίκας, το 2009, λόγω των κοινών στοιχείων που είχε με τη δολοφονία της 75χρονης, ωστόσο οι χειρισμοί ήταν λεπτοί, λόγω της ευαισθησίας της υπόθεσης.

Όταν ταυτοποιήθηκε ο 39χρονος, οι αστυνομικοί που ενημέρωσαν τον δικηγόρο για τις εξελίξεις τον είδαν να καταρρέει καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν δίπλα στον δολοφόνο της μητέρας του.

Μιλώντας στο taxydromos, ο Γ. Μηλίνης ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου, Νίκης Μηλίνη, τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

Οι άντρες της Ασφάλειας Βόλου γνώριζαν ότι ο άντρας που δολοφόνησε πριν από 12 χρόνια την 69χρονη, δεν ήταν άγνωστος καθώς στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένα φλιτζάνι με τσάι, το οποίο είχε φτιάξει το θύμα στον δράστη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.