Στον εισαγγελέα σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Panagiotopoulos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε την πόρτα του αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να παραδοθεί στην υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος βορείου Ελλάδος.

Νωρίτερα, μια ακόμη κοπέλα 23 ετών προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς ο παρουσιαστής φέρεται να ανέβασε πορνογραφικό υλικό με την ίδια. Οι δύο τους διατηρούσαν σχέση όταν αυτή ήταν 18 ετών.

Ο παρουσιαστής θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει και τη δίωξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, του in.gr ο παρουσιαστής όλο το βράδυ ήταν αρκετά σιωπηλός και ανήσυχος για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεσή του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει αναρτήσει ποτέ βίντεο, τα είχε στο παρελθόν αλλά δεν τα έχει πια στην κατοχή του.

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο καταγγέλλουσες, έκανε λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα βίντεο συνολικά είναι εννέα.

Η ψυχολογική κατάσταση της 28χρονης καταγγέλλουσας είναι κακή και ο συνήγορός της προτρέπει και τα υπόλοιπα θύματα του Παναγιωτόπουλου να πάνε χωρίς δισταγμό στις Αρχές και να καταγγείλουν τον δράστη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.