ΑΣΟΕΕ: Καταγγελίες, ξυλοδαρμός και αλληλοκατηγορίες καθηγητών

ΑΣΟΕΕ
Facebook
Twitter
LinkedIn

Βαθύ παρασκήνιο αναδύεται με αφορμή την υπόθεση ξυλοδαρμού καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια μαθήματος και παρουσία φοιτητώνσο οι ώρες περνούν, αποκαλύπτεται πως o ξυλοδαρμός του καθηγητή από κουκουλοφόρους, είναι μια πολυπλόκαμη υπόθεση με αλληλοκατηγορίες μεταξύ καθηγητών της ΑΣΟΕΕ, αλληλομηνύσεις και βαριές καταγγελίες για απάτη, τοκογλυφία και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.

Μια επίθεση που καταδίκασαν όλα τα κόμματα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να επισημαίνει ότι «η επίθεση κουκουλοφόρων τραμπούκων στην ΑΣΟΕΕ εναντίον καθηγητή και φοιτητών καταδικάζεται αυτονόητα από κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη» και να σημειώνει ότι «η ντροπιαστική αυτή ενέργεια έχει ως στόχο τον ίδιο τον χώρο του πανεπιστημίου και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών που αυτονόητα θα πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους. Οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι δυσφημούν για ακόμη μία φορά το φοιτητικό κίνημα, με το οποίο όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση, αλλά και βρίσκονται σε ευθεία ιδεολογική, πολιτική και ηθική αντιπαράθεση».

Υπέδειξε τρεις καθηγητές ως ηθικούς αυτουργούς του ξυλοδαρμού του
Το κουβάρι, όμως, μιας δυσώδους υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ και την πρώτη κατάθεσή του στην αστυνομία όπου υπέδειξε τρεις συναδέλφους του καθηγητές ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης εναντίον του από κουκουλοφόρους.

Η κατάθεση αυτή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με τον έναν από τους τρεις συναδέλφους του που κατήγγειλε, να περνάει στην αντεπίθεση και μέσω του δικηγόρου του να προαναγγέλλει έγκληση εναντίον του συναδέλφου του που δέχθηκε την επίθεση των κουκουλοφόρων.

Ο δικηγόρος Αγαμέμνονας Τάτσης με ανάρτησή του στο Facebook, μετέφερε τη δήλωση του πελάτη του, καθηγητή Παναγιώτη Διαμαντή, ο οποίος αναφέρει:

«Είναι προφανές ότι καταδικάζω κάθε πράξη βίας, χωρίς κανέναν αστερίσκο.
Με αφορμή όμως δηλώσεις του θύματος που φωτογραφίζει εμένα και άλλους δύο καθηγητές, ως “υποκινητές” των επεισοδίων που έλαβαν χώρα σήμερα, δηλώνω ότι αύριο το πρωί θα καταθέσω ενώπιον των εισαγγελικών αρχών έγκληση εναντίον του.
Κι εμένα μου προκαλεί απορία ο χρόνος που έλαβε χώρα το συμβάν δεδομένου ότι ο Αναστάσιος Δράκος, δικάζεται την Παρασκευή με την κατηγορία της συνέργειας σε τοκογλυφία.
Κατανοώ την σπουδή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να διατάξει άμεσα έρευνα. Είναι επιβεβλημένη. Θα ήθελα όμως εισαγγελικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια σπουδή στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος μου από το γνωστό κύκλωμα των τοκογλύφων – εκβιαστών, και να μην είναι ο φάκελος της δικογραφίας ακόμα και σήμερα, tabula rasa. Θα ήθελα επίσης οι πρυτανικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε τόσο σοβαρές καταγγελίες κατά του αντιδίκου μου».
Πηγή: Αυγή .γρ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.