Στο έλεος του ”Διομήδη” και σήμερα η Χώρα

Kakokairia anemoi andras intime 17 12 2021 768x522 aarmhr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο έλεος του ”Διομήδη”η Χώρα. Η μεγάλη πτώση θερμοκρασιών έχει δημιουργήσει επικίνδυνο παγετό ακόμα και στα βόρεια της Αττικής. Η τραγωσία όμως σημειώθηκε και πάλι στην Περιφέρια

Νεκρός βρέθηκε και 50χρονος εργαζόμενος που δούλευε στις αποκαταστάσεις των βλαβών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα,
Νεκρός σε ρέμα, στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών, εντοπίστηκε 37χρονος Ιρανός ενώ αγνοείται ακόμη η 24χρονη σύζυγός του.

Tο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στη πρόβλεψή του για σήμερα ανέφερε επίσης ότι από τις απογευματινές ώρες αναμένονταν βροχές, παροδικές καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά, τα οποία από το βράδυ θα επεκταθούν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βορειοδυτικά και τη νύχτα στα βόρεια.

Ήδη, σήμερα έχει χιονίσει στην Πάρνηθα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Τσουχτερό» κρύο και χιονοπτώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού και σήμερα Πέμπτη
Σε απέραντες λίμνες μετατράπηκαν χωριά στα Φάρσαλα, ενώ σε απόγνωση οι κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν. Με εκσκαφέα χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους κάτοικοι πλημμυρισμένων περιοχών.

Το ένα μέτρο έχει φθάσει το χιόνι στο χωριό Δροσοπηγή. Δρόμοι απροσπέλαστοι, κάτοικοι εγκλωβισμένοι. Όλο το βράδυ περίμεναν να έρθει το ρεύμα, με το θερμόμετρο να δείχνει -3 βαθμούς Κελσίου.

Σοβαρά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία και στη βόρεια Εύβοια που δοκιμάζεται για άλλη μία φορά μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.