Σωσώ Χατζημανώλη: Ποια είναι η «γραμματέας» του Γιάννη Μπέζου και γιατί το «Good People» κλείνει νωρίτερα αυλαία;

Good people photo 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την απολαμβάνουμε στη δραμεντί καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» με Μπέζο, Σκιαδαρέση, Λουιζίδου και άλλους σημαντικούς ηθοποιούς.  Παράλληλα συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση, «Good People» σε σκηνοθεσία Άννας-Μαρία Παπαχαραλάμπους που παίζεται από Τέτάρτη έως Κυριακή στο Θέατρο Αποθήκη. Η Σωσώ Χατζημανώλη, είναι μια σημαντική ηθοποιός, χαμηλών τόνων που έχει στο βιογραφικό της καλές θεατρικές στιγμές και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Την συναντήσαμε στη χιονισμένη Αθήνα… Η κακοκαιρία «Ελπίδα» της έφερε δυσκολίες, αλλά η ομορφιά του χιονιού την κάνει να ξεχνά τα πάντα, ακόμα, και το γεγονός ότι το «Good People» κλείνει νωρίτερα αυλαία.

Η Σωσώ Χατζημανωλάκη, μιλάει για τους λόγους που η παράσταση τελειώνει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Για το ρόλο της, τη σχέση της με την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μιλάει γενικότερα για το θέατρο αλλά και  για την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ που υποδύεται  με επιτυχία έναν ιδιαίτερο και κωμικό ρόλο. Πάμε να την γνωρίζουμε, έχει πολλά να μας πει.

Συνέντευξη της Σωσώς Χατζημανώλη στη Λαμπριάνα Κυριακού

«Good People». Φτάνετε σιγά – σιγά στο τέλος. Προγραμματισμένο; ή λόγω κορωνοϊού πέφτει νωρίς η αυλαία;

Λίγο από όλα, ξεκινώντας μια τόσο δύσκολη χρόνια δεν είχε οριστεί με βεβαιότητα το τέλος των παραστάσεων αλλά τώρα που μπήκε και η κακοκαιρία στο πρόγραμμα είπαμε ότι σιγά σιγά ήρθε η ώρα να κατέβουμε και εμείς όπως και τόσες άλλες παρατάσεις

Το ρωτάω αυτό γιατί κάνοντας μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας τα περισσότερα θέατρα είναι κλειστά.  Τελικά η πανδημία «χτύπησε» για τα καλά την Τέχνη, δεν νομίζεις;

Την ήδη χτυπημένη τέχνη, φυσικά, αλλά έχει χτυπήσει τόσους πολλούς κλάδους όποτε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε νέες λύσεις και πως θα ξεφύγουμε σιγά σιγά από όλο αυτό ! Πως θα ανοίξουμε καινούριους δρόμους να αλλάξουμε και λίγο τους μέχρι τώρα κανόνες !!

Τι σας ανησυχεί περισσότερο από αυτήν την ιστορία;

Η συχνότητα που θα πρέπει να ψάχνουμε πλέον δουλειά! Και ότι η χώρα αυτή είναι δύσκολο να στηρίξει το θέατρο με αυτό τον τρόπο ! Δεν μπορούμε πλέον να ανεβάζουμε παραστάσεις και να παίζουμε 5 και 6 φορές τη βδομάδα προκειμένου να επιχορηγούνται τα θέατρα και να μην μπορούν να γεμίσουν γιατί λόγω μειωμένων θεατών !

Ας μιλήσουμε για την παράσταση σας. Άκρως αληθινό έργο. Τι πραγματεύεται;

περισσότερα στο newpost

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.