Τρεις προσαγωγές υπόπτων έχουν γίνει για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Thess 252863 300479 type13262
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τρεις προσαγωγές υπόπτων φέρεται να έχουν γίνει για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν προσαχθεί τρία άτομα και εξετάζεται αν είχαν συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου ή αν γνωρίζουν πράγματα γύρω από τη φονική επίθεση.

Όπως έγραφε το iefimerida.gr, η ΕΛ.ΑΣ. ήταν στα ίχνη των δραστών της αποτρόπαιας επίθεσης και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη και του τραυματισμού των φίλων του.

Οι αστυνομικοί από βίντεο έχουν την πορεία των οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή των δραστών και έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες κυκλοφορίας. Από την τράπεζα δεδομένων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν αντιπαραβάλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους, ενώ έχουν στην κατοχή τους το δρεπάνι, τη φαλτσέτα με την οποία ο δράστης έκοψε τη μηριαία αρτηρία του 19χρονου Άλκη, με συνέπεια τον θάνατό του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Το όπλο του εγκλήματος εντοπίστηκε από περίοικους λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον 10 άτομα.

Η ελληνική κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ σοκάρουν και οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, ζήτησε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Tο τραγικό συμβάν σημειώθηκε 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Θ. Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζή προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.