Νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Αλκη

Fonos 768x431
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο iefimerida, γύρω από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές, οι Αρχές προσπαθούν να οδηγηθούν στον εντοπισμό και στη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου χούλιγκαν αλβανικής καταγωγής, που χθες πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, καθώς καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης και 3 μήνες, χωρίς αναστολή.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν τις έρευνες φαίνεται να έχουν εικόνα για έξι περίπου άτομα τα οποία συμμετείχαν στην αιματηρή επίθεση. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, δεν είναι απίθανο να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης αν όχι και για τους έξι, τουλάχιστον για κάποιους από αυτούς

«Κλειδί» στις έρευνες είναι τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 23χρονου, που αποκαλύπτουν με ποιους επικοινώνησε τόσο πριν από την -οργανωμένη και σχεδιασμένη όπως χαρακτηρίζεται- επίθεση όσο και μετά από αυτή .

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Αστυνομία εξετάζεται τυχόν σύνδεση της «ομάδας» του 23χρονου με τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από ακροδεξιές ομάδες στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης.

Και αυτό διότι στον σύνδεσμο, στον οποίο φέρεται να ήταν μέλος ο 23χρονος, είχαν σημειωθεί τότε επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα, είχε λάβει χώρα συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Δικεφάλου που φέρονταν να συμμετείχαν στις ακροδεξιές ομάδες που έδρασαν στο ΕΠΑΛ και οπαδούς του Δικεφάλου που διαφωνούσαν με την επιλογή τους να «συμπαραταχθούν» με φασιστικές ενέργειες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.