Οι δημοσιογράφοι για τους δημοσιογράφους! Της Δήμητρας Γκουντούνα

Dhmosiografoi apergia
Facebook
Twitter
LinkedIn
Καλημέρα
Για να τα πω απλά και έτσι όπως νιώθω.Μια και έχουμε μπροστά μας τις επαναληπτικές αρχαιρεσίες 
Είναι μεγάλη υπόθεση να σε τιμούν και να σε εμπιστεύονται οι συνάδελφοί σου .Να σε ψηφίζουν και να σε ορίζουν μέλος των Πειθαρχικών Συμβουλίων.Σας ευχαριστώ συνάδελφοι! Απο το απερχόμενο Συμβούλιο και οι δέκα συμμετέχοντες ήταν ακέραιοι. Θέλω όμως να πω ένα ευχαριστώ στον Πρόεδρο Γιάννη Αποστολόπουλο για την επιμονή και την υπομονή του στο ψάξιμο της αλήθειας για κάθε υπόθεση που ερχόταν στα χέρια μας. Συνάδελφοι σας υπενθυμίζω ότι :
Τετάρτη, 9 και την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022, από τις 8 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου (17:57-17:58), στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Συνάδελφοι την Πανδημία με απόλυτη προσοχή θα  την ξεπεράσουμε.Οσο για τις καιρικές συνθήκες μαθημένα τα βουνά απο τα χιόνια.Η συμμετοχή σας για την εκλογή των συναδέλφων στα Πειθαρχικά και στο Μεικτό Συβούλιο είναι σημαντική Η απουσία σας θα δώσει την ευκαιρία σε κείνους που θέλουν  να αλώσουν την ελευθερία μας την ελευθερία του λόγου να βασιλέψουν για άλλη μια φορά!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.