Πάνος Σκουρλέτης προς ΚΙΝΑΛ είστε άχρωμοι…

Skoyrletis 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένταση επικράτησε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, με τον Πάνο Σκουρλέτη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε η επιλογή του ΚΙΝΑΛ, μέσω της Νάντιας Γιαννακοπούλου, να δηλώσει «παρών» στην πρόταση που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για τον eΕΦΚΑ.

«Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την κίνηση αυτή. «Έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στην ΝΔ», πρόσθεσε.

Γιαννακοπούλου: «Δεν δεχόμαστε από τον ΣΥΡΙΖΑ μαθήματα πολιτικής»

«Κύριε Σκουρλέτη, μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται», απάντησε η Νάντια Γιαννακοπούλου και πρόσθεσε: «Πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε εμάς δεν πρόκειται να βρείτε τώρα που πιέζεστε και από τις δημοσκοπήσεις. Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε τι είναι;».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.