Επίσημη διάψευση των ιατροδικαστών για το «τοξικό αέριο» στη Τζωρτζίνα

A 361 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνεχείς ανατροπές, διαψεύσεις και νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει τον πανελλήνιο.

Πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με βαθιά γνώση του φακέλου της υπόθεσης του αιφνίδιου θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα διαψεύδουν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο.

Ειδικότερα, η πληροφορία ήταν ότι η νεκροψία, νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, της Τζωρτζίνας, δείχνει αλλοιώσεις στο οστό της μύτης της, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες, γεγονός που την οδήγησε στο θάνατο.

Με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα να έχει συγκλονίσει τους πάντες, όλοι αναζητούν οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει σε εξιχνίαση του μυστηρίου και απαντήσεις. Ενίοτε διαστάσεις παίρνουν και λανθασμένες πληροφορίες ή παρερμηνείες των στοιχείων που συλλέγουν οι Αρχές και όσοι έχουν αναλάβει να βρουν τις πραγματικές αιτίες για το θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Το μυστήριο παραμένει

Οι Αρχές επισημαίνουν ότι οι θάνατοι των τριών παιδιών παραμένουν ανεξήγητοι, εξου και οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά, χωρίς ακόμη να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.

Αφού οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ενημερωθούν εκτενώς για όλα τα στοιχεία και με δεδομένο ότι αύριο ή την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, θα ανοίξουν τον πρώτο κύκλο των 25 προσώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση.

Πρόκειται για ιατρούς και νοσηλευτές που χειρίστηκαν την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Νέα στοιχεία: Οι κάμερες και το μονόκλινο

Στο φως έρχονται δε συνεχώς νέα στοιχεία ή περισσότερες πληροφορίες και εξηγήσεις για γεγονότα που ήδη γνωρίζαμε.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, παιδίατροι στην Πάτρα επισημαίνουν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας μόνο όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν στην ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν επεισόδια που να προκαλούν ανησυχία.

Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει σαφείς υπόνοιες στους γιατρούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο.

Προβληματισμό δε προκαλεί και η επιλογή μονόκλινου δωματίου.

Η μητέρα σε συνέντευξη που έδωσε είχε ισχυριστεί ότι τα παιδιά έμειναν σε μονόκλινο, γιατί έτσι είχαν προτείνει οι γιατροί. Ωστόσο, όσα δηλώνει η μητέρα έρχονται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι γιατροί, οι οποίοι αποκάλυψαν πως η διαμονή των παιδιών σε μονόκλινο ήταν επίκληση της μητέρας των κοριτσιών, η οποία τους ανέφερε ότι ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν

Πηγή :in.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.