Ουκρανία: Στρατιώτες αποχαιρετούν τα παιδιά τους

Ukraine 13
Facebook
Twitter
LinkedIn

Οπόλεμος στην Ουκρανία έχει συγκλονίσει τον πλανήτη και οι εικόνες που έρχονται είναι πραγματικά γροθιά στο στομάχι. Ενας πατέρας, Ουκρανός στρατιώτης, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά την οικογένειά του και οι στιγμές που ακολουθούν «παγώνουν». Ο πατέρας βάζει την κόρη του στο λεωφορείο για να πάει στον πόλεμο. Την κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του και κλαίει. Της κρατά τα χέρια σφιχτά και δεν θέλει να την αφήσει.

Δεν ξέρει αν θα ξαναδεί το παιδί του. Δεν ξέρει αν θα μπορέσει να το αγκαλιάσει ξανά. Το κοριτσάκι γέρνει στην αγκαλιά του πατέρα της και κλαίει, επίσης. Η μητέρα του παιδιού παρηγορεί τον σύντροφό της. Και οι τρεις γίνονται ένα: μια αγκαλιά, μια γροθιά με μία μόνο σκέψη.

Να μπορέσουν να επιβιώσουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και να βγουν ζωντανοί. Να ανταμώσουν ξανά, όμως αυτές οι στιγμές είναι πιο σκληρές, γιατί μπροστά τους έχουν έναν πόλεμο, μια μάχη επιβίωσης κόντρα στη σκανδάλη που τράβηξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, παρά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας να σταματήσουν η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πηγή:Reader

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.