Απίστευτο…Την βίασαν το κατήγγειλε της έκαναν μήνυση και της πέρασαν χειροπέδες

Bigstock 216723865 1 768x460 2 768x460
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει 19χρονη φοιτήτρια, που πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Καλύμνου για να καταγγείλει τον βιασμό της από κάτοικο του νησιού. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, Σταματία Μάρκου, εκεί όχι μόνο δεν δέχθηκαν την καταγγελία της, αλλά προσπάθησαν να την αποτρέψουν, ενώ τελικά η φοιτήτρια κατέληξε κατηγορούμενη και σήμερα οδηγείται με χειροπέδες στον εισαγγελέα Κω.

Μιλώντας στο Mega, η δικηγόρος ανέφερε ότι οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος είπαν στην 19χρονη να μην προχωρήσει σε μήνυση γιατί θα βρει κι εκείνη τον μπελά της, λέγοντας ότι θα καλέσουν τον φερόμενο ως βιαστή για συστάσεις.

Η φοιτήτρια αναγκάστηκε να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο νησί συνοδευόμενη από τη μητέρα της, καθώς το ενδιάμεσο διάστημα δεχόταν απειλές από τον φερόμενο ως βιαστή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την κ. Μάρκου, χθες, καθώς η φοιτήτρια έβγαινε από το πανεπιστήμιο δέχτηκε επίθεση από την αδερφή του φερόμενου ως βιαστή. Και πάλι από το αστυνομικό τμήμα Καλύμνου επιχείρησαν να αποτρέψουν την 19χρονη από το να καταθέσει μήνυση. Ωστόσο, στη συνέχεια, η αδερφή του άνδρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της φοιτήτριας, με την τελευταία να οδηγείται σήμερα με χειροπέδες στον εισαγγελέα στην Κω.

Πηγή: Αυγή. γρ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.