Τέξας:Δολοφόνησε 19 παιδιά και δυο εκπαιδευτικούς σε δημοτικό σχολείο

Shooting at a texas elementary school, in uvalde
A child looks on through a glass window from inside the Ssgt Willie de Leon Civic Center, where students had been transported from Robb Elementary School after a shooting, in Uvalde, Texas, U.S. May 24, 2022. REUTERS/Marco Bello
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μ΄ένα πιστόλι και ένα τουφέκι δολοφόνησε 19 παιδάκια δημοτικού σχολείου και δύο εκπαιδευτικούς.Ο δράστης  18 ετών ειχε πυρβολήσει πριν φύγει απο το σπίτι του και την γιαγιά του η οποία χαροπαλεύει.

Η σφαγή του παραλόγου έγινε  στο Ουβάλντε, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών

Ο  υπεύθυνος για τη σφαγή κατονομάστηκε από τις αρχές ως Σαλβαδόρ Ράμος, 18 ετών. Δολοφόνησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς «με βάρβαρο και παράλογο τρόπο» μέσα στο σχολείο, στην πόλη Ουβάλντε, είπε νωρίτερα ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας. Ο Γκρεγκ Άμποτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανέφερε ότι ο δράστης εισέβαλε στο σχολείο, κρατώντας ένα περίστροφο και μία καραμπίνα.

«Πιστεύεται ότι εγκατέλειψε το όχημά του και μετά μπήκε στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ στο Ουβάλντε με ένα πιστόλι και μπορεί να είχε και τουφέκι. Πυροβόλησε και σκότωσε, φρικιαστικά και ακατανόητα, 14 μαθητές και σκότωσε έναν δάσκαλο. Δύο αστυνομικοί χτυπήθηκαν όταν προφανώς αντάλλαξαν πυρά με τον δράστη», είπε ο Άμποτ. «Υπέστησαν τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους», συμπλήρωσε ο κυβερνήτης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.