Απολογία Λιγνάδη : Δεν υπήρξα ποτέ βιαστής

Lignadis 768x431 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν είναι βιαστής ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, για τις τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που του αποδίδονται.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, ρωτήθηκε από την πρόεδρο και τις τέσσερις καταγγελίες σε βάρος του και σημείωσε στην απολογία του πως «μπορεί να κολακεύτηκα, να φλέρταρα παραπάνω, να έδωσα παραπανίσιες υποσχέσεις, να είχα μια υπερβολή στην προσέγγιση μου στους ανθρώπους αλλά δεν κατηγορούμαι εδώ για πέφτουλας ή γύπας. Μπορεί να ξέφυγα σε αυτό τον τομέα, αλλά βιαστής δεν υπήρξα ποτέ».

Τον τρόπο που γνώρισε τον τέταρτο καταγγέλλοντα περιέγραψε στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης, λέγοντας πως εκείνος του είπε πως δεν είχε σπίτι του ρεύμα και νερό.

«Του είχα πει ότι αν θελήσει να διαβάσει ή πλύνει τα ρούχα μου το σπίτι μου είναι ανοιχτό. Ο ίδιος ενημέρωνε τη μητέρα του και μάλιστα γελούσαμε μαζί για τα πολωνικά που μιλούσαν. Ο Π. ερχόταν και έμενε κατά καιρούς. Ήρθε πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2015» περιέγραψε ο κατηγορούμενος.

Πρόεδρος : Είχατε ένα παιδί που πήγαινε σχολείο… δεν τον ρωτήσατε γιατί δεν πήγε σε συγγενείς;

Λιγνάδης : Τον ρώτησα και μου λέει «δεν έχω κανέναν, θα συνεχίσω να πηγαίνω στο σκοτεινό μου σπίτι. Και του λέω να έρχεσαι εδώ να διαβάζεις.

Πρόεδρος : Μεγάλη ευθύνη…

Λιγνάδης : Είναι μεγάλη ευθυνη και ίσως ήταν κι λάθος μου που πήρα την ευθύνη αυτή.

Πρόεδρος : Δεν διακριβώσατε αν λέει αλήθεια, πως ανοίξατε έτσι την πόρτα του σπιτιού σας;

Λιγνάδης : Είναι ασυνήθιστο. Το έκανα με αγαθότατη πρόθεση.

Πρόεδρος: Ο τραυματισμός σας δεν σας τρόμαξε για το ποιους βάζετε σπίτι σας; Δεν ήσασταν πιο συγκρατημένος;

Λιγνάδης : Δεν καταλαβαίνω. Πως τα συνδέετε;

Πρόεδρος : Ήταν άγνωστος στο περιστατικό και το ίδιο συνέβαινε στο σπίτι σας. Έμπαιναν άνθρωποι που δεν τους ξέρατε καλά. Δεν σας έκανε πιο συγκρατημένο ο φόβος;

Λιγνάδης : Όχι, στο σπίτι μου έμπαιναν και άνθρωποι που ήξερα δυο λεπτά.

Πρόεδρος : Ήσασταν ανοιχτός δηλαδή;

Λιγνάδης : Ανοιχτός μέχρι ηλίθιος.

πηγή: Newsit

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.