Το δις εξαμαρτείν της κρατικής ΕΡΤ….Της Μανουέλας Μαθιουδάκη

Ert
Facebook
Twitter
LinkedIn
Της Μανουέλας Μαθιουδάκη
Το δις εξαμαρτείν της κρατικής ΕΡΤ —————————— Εξαιρετικό ταλέντο φαίνεται ότι διαθέτει η διοίκηση της ΕΡΤ:
Αυτό της πονηρής αλεπούς!
Πρόσφατα διόρισε σαν ανταποκριτή της στην Μόσχα άτομο που δεν γνωρίζει ρωσικά, που δεν πήγε ποτέ του στην ρωσική πρωτεύουσα, αλλά μετέδιδε ζωντανά από το σπίτι του στην…Κυψέλη ανταποκρίσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία!
Σήμερα και ενώ η ΕΣΗΕΑ είχε κηρύξει στάση εργασίας σε όλα τα δημόσια ΜΜΕ με αιτήματα θεσμικά και οικονομικά για τους εργαζομένους , η διοίκηση της ΕΡΤ πήρε δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 και το έπαιζε σαν δικό της ,εγκαινιάζοντας ένα πρωτότυπο απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Οποία φαντασία! Ηδη, η ΕΣΗΕΑ κατήγγειλε με ανακοίνωσή την πρακτική αυτή της διοίκησης της ΕΡΤ Ε, και; Δεν ιδρώνει το αυτί μας!
Κι ας υπάρχει ήδη μια καταδικαστική απόφαση για την υπόθεση του “Ρώσου ανταποκριτή” από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό του σωματείου των δημοσιογράφων!
Την ίδια στιγμή, αυτή η πεφωτισμένη διοίκηση που διαθέτει εκατομμύρια για εκπομπές και σειρές – και καλά κάνει να τα μοιράζει αν τα έχει- αρνείται να δώσει πέντε δεκάρες περισσότερες στους εργαζόμενους.
Προφανώς μέτρησε τα φράγκα και δεν της βγαίνουν; Αλλά και αλεπουδίστικη παράκαμψη της απεργίας; Απεργοσπάστες με λοφίο; Κάποιος να τους συνεφέρει!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.