Το…”Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας” της Κυβέρνησης – Γράφει η Μανουέλα Μαθιουδάκη

ψηφιακό ωμάτιο 65716200
Facebook
Twitter
LinkedIn
Γράφει η Μανουέλα Μαθιουδάκη
Όχι μόνο το εγκατέστησε, αλλά παρουσίασε live και το πώς λειτουργεί! Με το ίδιο πάντοτε θριαμβευτικό ύφος του παιδιού που μόλις τέλειωσε ένα σπιτάκι πλέι μομπίλ, μίλησε σήμερα για το “Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας”
ο κ Υπουργός Πρόκειται για το νέο νέο εφεύρημα που σκοπεί στην απονομή των συντάξεων χωρίς να “ταλαιπωρείται” ο πολίτης.
Στο Δωμάτιο”, λοιπόν θα “μπαίνει” ηλεκτρονικά ο υποψήφιος συνταξιούχος και θα “συνομιλεί” με τον υπάλληλο που έχει αναλάβει την έκδοση της σύνταξης του. Καλέ, ποιόν υπάλληλο; Είναι σίγουρο ότι κάποιος υπάλληλος ασχολείται με την σύνταξή του ώστε να πιάσουνε και κουβεντούλα;
Η απονομή των συντάξεων είναι το πιο μεγάλο ανέκδοτο αυτής της Κυβέρνησης Στην αρχή ήταν ο κ Βρούτσης που ανακοίνωσε ένα εκπληκτικό σχέδιο ,όπου θα πατούσαμε ένα κουμπί και θα έβγαινε αμέσως η σύνταξη. Πριν προλάβουμε να πατήσουμε το κουμπί, ο κ Βρούτσης πήγε σπίτι του.
Ο διάδοχός του πέταξε στα σκουπίδια το κουμπί. Και ανέλαβε δράση, Πρώτα τα έβαλε με τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ Τους τεμπέληδες ,τους έξω από δω.
Μετά έδωσε ένα τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό ο οποίος θα λειτουργούσε …24 ώρες το 24ωρο .Υπάλληλοι θα έκαναν ολονυχτίες για να εξηγούν τα πάντα στον κάθε πολίτη: Αν δικαιούται σύνταξης, πόση σύνταξη θα πάρει κλπ. Παλαβά πράγματα!
Μετά ανέθεσε σε λογιστές και δικηγόρους να βγάζουν συντάξεις και όποιον πάρει ο Χάρος. Με το αζημίωτο , βεβαίως, αφού εκτός από το Κράτος, θα πλήρωνε το κάτι τις του και ο πολίτης. Μετά άρχισε να δίνει αβέρτα συντάξεις χωρίς κανένα υπολογισμό, με ποσό πολύ μικρότερο των προσωρινών . Για να κλείσει στόματα τα οποία όμως ,αντί να κλείσουν, άνοιξαν! Και έγινε ο μέγας χαμός! Όταν όλα τα προηγούμενα απέτυχαν, ο κ υπουργός επανήλθε τώρα με το Ψηφιακό Δωμάτιο” Του οποίου την πόρτα όταν χτυπήσει ο υποψήφιος συνταξιούχος, θα ακούει από μέσα μια φωνή:
“Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”! ΥΓ .Εκείνα τα αναδρομικά που επιδίκασε το ΣΤΕ θα τα δώσετε επιτέλους στους συνταξιούχους ή θα τα πάρετε μαζί σας φεύγοντας;

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.