ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ σε…χορευτικούς ρυθμούς….Γράφει ο Παύλος Αλέπης

F1a1db98581561160371ed78a846cfad xl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Σε αντίθεση με τον…παιχνιδιάρη Τελογλου, που βγαίνοντας απ τον Ντογιακο δήλωσε πως οχι εγω δεν είπα πως παρακολουθούν τον Κυριάκο. (Τοτε ποιος το…διακίνησε μάστορα της ίντριγκας;;) σε αντίθεση λέω, υπάρχει ο ευπρεπής δεξιός Κοττάκης.
Μάλιστα και

μπράβο

του ,έβγαλε αλήθεια στην ΕΣΤΙΑ της Κυριακής και φρόντισαν τα καλόπαιδα να ….αποτεφρώσουν την ΕΙΔΗΣΗ. . Ναι την είδηση. Πως η ΕΕ και συγκεκριμένα η ιδια η Ούρσουλα Ντερ Λαινεν ΄έστειλε τελεσίγραφο για τις υποκλοπές και αναγκάστηκε -μόνο τότε- ο γίγας να φάει Δημητριάδη και Κοντολέοντα…

Και ας θυμηθούμε επιτέλους βρε παιδί μου κι αυτό που ειπε αμεσως ο Ανδρουλάκης, οτι ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ να παρακολουθείς Ευρωβουλευτη….
Αλλα το ημέτερο αποσβεστικό σύστημα έπεσε πανω οργανωμένα στο κόλπο …Που εινα, ι να…γυρίζουμε γυρο γυρο απ ολα τα αλλα. Να χαθεί δηλαδή η μπαλλα απ τις τριπλες….
Οπερ και εγένετο….
Το δε μέγιστο ΘΕΜΑ να αποκρύβεται επιμελως απο ολους τους παπαγάλους, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και απο την Δικαιοσύνη.
Για θυμηθείτε -και θυμίστε και στον κυριο Ντογιακο ποιος αποκαλυψε την παρακολούθηση;;; Το ΠΑΣΟΚ ;; ο ΣΥΡΙΖΑ;;; ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ οι υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου…ψοφιοι κοροι μου….
Αλλα βλέπεις. η ΕΣΤΙΑ δεν ειναι ….ΒΗΜΑ για να πεσει η ομελέτα στα μουτρα και στο κουστούμι , αυτων που προσπαθούν να οργανώσουν με επιχειρήματα την συζήτηση στην Βουλη….Στις 22 του Αυγουστου.
Τοτε τα πολύχρωμα παπαγαλακια σε χορωδία (με ατέλειωτες προβες) θα τραγουδήσουν συνοδεία θορυβου- απο πολιτικο μιξερ -για να χαθει Η ΑΛΗΘΕΙΑ.. Ακριβως οπως χάνεται Λοβερδο μου και δια την γνωστη αλλη σκανδαλιάρικη υπόθεση, οπου τα φάρμακα εντελώς μονα τους, οριζαν τις τιμες τους…. O TEMPORA O MORRES….
Κρατήστε απλα, αυτο που διαπιστώνει ο Κοττακης, η σχεση με την Ευρωπη γινεται…COMPLICE …. Αυτα που φώναζε ο δικαιωμένος -διαγραμμένος Κυρτσος…
.Γιατι παλληκαροπουλα μου , δεν μπορεις να κουνάς το δακτυλο στην Πολωνία και στην Ουγγαρία και να παραβλέπεις, την Ελλαδιτσα με την 108 η θεση στην αξιοπιστια του Τυπου και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ σε…χορευτικούς ρυθμούς….
Θα λικνισθούμε πολυ καιρο φίλτατοι ετσι , το καλοκαιρι θα αποκαλύψει γυμνα κορμια στον ηλιο αυτής της ταραγμένης εποχης … Μην τα κλείνετε τα ματια…και μην πιστευετε στο πολιτικο FOTOSHOP…..!!!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.