.-Ριξε διαφημίσεις που σου λεω….Γράφει ο Παύλος Αλέπης

F1a1db98581561160371ed78a846cfad xl (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Μ αυτά και μ αυτά οι μονοι που παραμένουν στο απυρόβλητο, ειναι οι Αρχισυντάκτες και οι διευθυντές που στελνουν ρεπόρτερ ημιυπευθυνους να καλύψουν την υποθεση του 12χρονου…Εξω απ το σπίτι πηγαν,,ποιος να σκεφθει την διαπόμπευση ουτε που την γνωριζουν…. Η εκμετάλλευση της ενημέρωσης,(οπως την ορισαν) δεν εχει πρόσωπα
Πρώτη φορα το ακούτε;; Σιγα μην εχει υπεύθυνους.
.
Οι εκπομπαρχες αστέρες το ιδιο. Πουλανε ιλουστρασιον γνώση, μουρη και βαρύγδουπες σκεψεις..απο την εδρα….
Ποιος την …χαιρετα την ουσια…Ποιος την ψάχνει ποιος την αναζητα καν….. Η Γυμνη -λεει- αληθεια. (Και τις τσιτσιδες, ομως, τις λέγανε κάποτε …ξετσιπωτες) Ποιος τα θυμάται αυτα κανένας …ξεκουτης.
Η τηλεθέαση ν ναι καλα και το μαντρί επισης…. Ερεθισμενοι θεατες ακομα καλυτερα….. Βρειτε μου εναν που να ανέδειξε η προτεινε καποια λυση.. Χαμογελαστα μας φωναζουν
Μπρρρρ στα ζωντανά βαλε νερο στις ποτίστρες και στον μυλο να αλέθει τα ΠΑΝΤΑ… Χυλος εικόνων και μιξερ μηνυμάτων . Μπλεντερ πρόσκαιρων αισθηματων… Και ριξε διαφημίσεις.
Μια μισοσαλεμενη ταχα Προεδρίνα των εκδιδομενων γυναικων ηταν αρκετή να…αφαιρεσει τοσα εσώρουχα.. Προσηλθε αυθαίρετα και απρόσκλητα και σπευσαν ολοι…. Οι διορισμένοι πλυντηριουχοι ξεπλυματιες ,στο δημοσιο εργο τους ,να γεμιζουν δελτια και εκπομπες. Και….αράδες για το τίποτα γραμμενες…
.Η δημοσιογραφία φυσικα στα χειροτερα της και ο κοσμος να διασκεδαζει μαζι της. Η 108η θςση καλα ειναι;;; Οχι καθόλου, εχει κι αλλη κατηφοριά..
Η ΕΣΗΕΑ-λεει- να φυγουν απ το σπιτι του παιδιού καμερες και τα κανάλια. Αλλα δεν λεει να προσαχθούν στο πειθαρχικο οσοι έγραψαν πομπωδώς την δεοντολογία στα μοδατα αθλητικά τους. Απο που να αρχίσει και που να τελειωσει ειναι το…απαλακτικο ψελλισμα -ευρημα χρονων… Τι να λεμε.
Και ο επιστημονικος κόσμος-με σεβασμο το λεω- δεν απαντα με προτάσεις στο πως λύνεται τελεσιδικα το θεμα των παιδοβιστων… Ευνουχισμο γράφει ο αλλος, θάνατο ασυζητητι ενας δεύτερος και ισοβια ο τριτος….
Ποιο το αποτέλεσμα;;; Ειχαν την πρόθεση πανω απο 200 και ορεξεις ακατανόμαστες, τι ποινες προβλέπονται;;; Κουτουλάει η κοινη γνώμη, αρκει να πει την…. γνωμη της και να γυρισει στον καναπε….
Αμ ο πολιτικος κοσμος; , την καραμελα των φρονημάτων των τερατων και τις….διαπλοκες προτάσσει.. Τι αραγε θα μας λυσει το θεμα ενας αναδρομικος κατάλογος των παραβατικών;;; , Ισως για να κανουμε σύγκριση σε ποιο κομμα ειναι οι περισσότεροι;;; Που. Στεγάζονται οι πολλοι ;;;
Ε να μην ικανοποιήσουμε την αξιότιμη πελατεία ;;;
Ασπρο μαυρο στις αντιληψεις….Και πολύχρωμες οι εμμονές.
Οχι τώρα μονον, αλλα από τοτε που το ουρανιο τόξο ηταν…ασπρομαυρο…
Την βαθια κοινωνική σήψη την βλέπουμε απαντες, προτάσεις οσίας και επίλυσης προβλημάτων δεν βλέπουμε και δεν ακουμε… Ενα ατυπο εμπορικο ημερήσιο πανηγύρι με τιμες αλλου φτηνές ,-στην κυριολεξία εξευτελιστικες–, βλέπουμε. Πληρης επαρκεια αγαθων….
Μονο ατμόσφαιρα και εντυπώσεις. Ολο λαδι λαδι και τηγανιτα τιποτα….
Να βρασω την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τις σούπες που μας σερβίρει ακατάπαυστα ….( Ισως γιαυτο μας εχει πιάσει συχνουρία.)
Τα θέματα και οι εντυπώσεις ξεθυμαίνουν Τρεις μερες θαύματα.. Το μεγάλο χαλάκι κρυψώνας , φουσκώνει δεν ειναι πια ταπέτο , βράχος ειναι και σκουντουφλάνε ολοι οι θεσμοί…
Χυτρα εκτόνωσης το πληκτρολογιο.
Καφενειο συναναστροφής μα οχι συναντόληψης το διαδικτιο .. Η ανεπάρκεια μας και εδω σε προτάσεις δεν τρομάζει κανεναν….
Αλλη μια πυλη ατελέσφορων διελεύσεων.
Ολοι καμώνονται τα λιοντάρια.
Οι βασιλιάδες του χρηματος και της ζούγκλας τα σύγχρονα οριτζιναλ λιοντάρια της κοινωνίας, σίγουρα θα γελάνε με τους υπηκόους της απέραντης Σαβανας….
-Αστα να φαγωθούν τ ανθρωπάκια,, τα δαιμόνια τους να θριαμβεύσουν και τα ενστικτα τους να γινουν αγριότερα ..
– Στο τελος δεν θα παρατηρούν καν το πως οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι. Δεν προλαβαίνουν να σκεφθούν.
.-Ριξε διαφημίσεις που σου λεω….

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.