Παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Κουκάκη που ερευνούσε την υπόθεση των τραπεζών- Γράφει ο Παυλος Αλέπης

Pavlos1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Ας τα ξαπλώσουμε τα στοιχεια στο τραπέζι απλοικα, οπως θα θελαμε να τα γραφουν και να τα λενε οι εφημεριδες και τα ΜΜΕ. Οχι γιατι εχω κανεναν καημο, αλλα να οπως και εσεις, ετσι και εγω, ειχα χαρει με τον κοινωνικο εξοστρακισμο των Ψυχαρη=Μπομπολα που νομιζα οτι ηταν ενα πλήγμα στο σχημα της τριγωνικης σχεσης Τραπεζες-Πολιτικη-ΜΜΕ…
Αλλα φαίνεται σαν πολιτες τιποτα δεν καταφέραμε, απλως το συστημα εγινε πιο πονηρο και με την υποθεση Πατση ξαναβρεθηκαμε,κοροιδα παλι να κοιταμε και φυσικα να…πληρωνουμε.
Οχι βεβαια πως χρωστάμε και χαρη που το εφερε στην επιφάνεια ο Πατσης, ο Πολλακης και το…εθαψαν επι 2ετια οι εντεταλμενοι δημοσιογραφοι.
Συμφωνα με νεωτερα στοιχεια, που αρχισαν να βγαινουν πολλοι γνωριζαν.
Ο δημοσιογραφος Θανασης Κουκακης, αυτος που εψαχνε τις τραπεζικες λοβιτουρες, την Πειραιως και τις διαγραφες χρεων και δανειων , το 2020 την Ανοιξη, εκανε στην Βουλη ,μια αναφορα και ζητουσε να σκυψουν στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Ανδρεα Πατση και του Υπ Δικαιοσυνης Τσαρα.. Το ειδαν λοιπον και τον Ιουνιο ξεκίνησε η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ του Κουκακη..
Οπως μαθαίνουμε σημερα, απ τον δικηγορο βουλευτη και πρωταγωνιστη Πατση τι ειχε γινει;;; Η Τραπεζα Πειραιως, τον δανειοδοτησε για να καταδιώξει με τις εισπρακτικες του οσους χρωστουσαν… Πριν πεταχτείτε και ορμησετε στην Πειραιως να εξηγησουμε, πως ηταν υποχρεωμενη να…ξεφορτωθεί τα δανεια, αφενος γιατι τι να τα κανει τα σπιτια των δανειοληπτων αλλα αφ ετερου κινδυνευε αν δεν δωσει τα δικαιωματα θα κατεπιπταν οι ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ του Δημοσιου…Δεν ηταν και λιγα τα 19 δις που της σκασαμε με νομο εμεις οι κοροιδαρες .. Ναι η Τροικα και η κριση χρεους, αλλα η εγγυηση του Ελληνικου δημοσιου εστεκε απειλητικη. Τωρα θα νομιζετε πως δικαιώνω τον Πατση…αλλα εξηγω την αλυσσιδα, χωρις να στεκουμε σε ονοματα… Τα μεγαλα κεφαλια, συμπληρωσαν τα ονοματα….Μη με ρωτησετε τι εκαναν με τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ γιατι θα πρεπει να λειτουργησει και η….φαντασια σας, μην την καταργησουμε.
Τωρα παμε παρακάτω. Αν τα εξηγησε ετσι ο Πολλακης που το επιασε το ακροβατικο στον αερα, αν στο μεταξύ βγηκαν τα σουσούμια αλλου δανεισμου απ τα ΕΛ_ΤΑ και γιατι ο ευαισθητος διευθυνων τα βροντηξε πρωτου τον μπλεξουν δεν ξερω ,δεν γνωριζω, ψαξτε το. Ουτε και για τον Πιερακάκη
Εκεινο που με κανει έξαλλο ειναι το οτι δεν βρισκω επιθετα για χαρακτηρισμο των….. λειτουργών της ενημερωσης που καταπιαν αμασητο το ολο θεμα και τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ…Δεν ειναι δυνατον- στο σχημα των ημερων- η τριγωνικη σχεση ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΜΜΕ να βρηκε αντικαταστατες και η …θυσια Ψυχάρη Μπομπολα να ξάλλαξε απλως ονόματα.. η βρήκε και ξαναβολευτήκαν παλι;;;;
Σας φαίνεται βαρύ αυτο;;
Οσονουπω το συμπερασμα, θα το ακούσετε απο καποιον πολυ πιο αξιόπιστο απο μενα… (αν δεν σας κανω)Δεν περιμένω καμια δικαίωση και μακαρι να βγω ψευτης.
Ενα πράγμα δεν σηκωνει διάψευση , η υποθεση Πατση κρυβει πολλες προεκτάσεις Σε ποιο ΥΨΟΣ της ιεραρχίας θα φτασει θα το δουμε να ξετυλίγεται.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.