Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

W04 95223as
Facebook
Twitter
LinkedIn

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος με μακροχρόνια πορεία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Αντώνης Σκυλλάκος πέθανε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Metropolitan όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές λοίμωξης

Καταγόταν από τη Λάρισα και, μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής Σύνταξης στον “Ελεύθερο Τύπο” και είχε συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη επιτυχημένων ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Χριστιάννα.

Τον Αύγουστο του 2021 ο Αντώνης Σκυλλάκος είχε συγκινήσει με τον αποχαιρετισμό στον εξάδελφό του και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκο.

«Αντίο ξάδελφε, φίλε, σύντροφε, καθοδηγητή. Σου χρωστάω πολλά- δεν τα ξεχνάω. Όπως δεν ξεχνάω την εκδρομή με τον φοιτητικό σύλλογο στον Πλαταμώνα- μαθητής εγώ να τραγουδάμε “μικρό παιδί σαν ήμουνα και πήγαινα σχολείο”, όπως δεν ξεχνάω στη διαδήλωση στη Λάρισα μόλις έπεσε η χούντα που έδωσες το σύνθημα για το «κάτω ο 509 να γυρίσει η προσφυγιά». Δεν θα μιλήσω γιατί εσύ δεν ήθελες να μιλήσω. Σε αγαπούσα, σε αγαπώ…» είχε γράψει τότε.
Πρώτο Θέμα

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.