To νέο πρόγραμμα του Attica TV – Αναλυτικά τα πρόσωπα και οι εκπομπές

Img 20230109 wa0005 768x473
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η νέα εποχή του Attica TV ξεκινά, υπό την ιδιοκτησία των Μπάκου – Καϋμενάκη. Με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέα εικόνα, είναι ήδη στον αέρα και φιλοδοξεί να πει «όσα δεν λένε οι άλλοι».

Την ενημέρωση «ανοίγουν» οι Αλέξανδρος Κλώσσας- Ευαγγελία Βόσνου παρουσιάζοντας ένα ειδησεογραφικό μαγκαζίνο με έμφαση στην πολιτική και τις εξελίξεις στο πολιτικοκοινωνικό τοπίο,

Στο δίωρο 19.00- 21.00 την ενημέρωση αναλαμβάνουν οι Γιώργος Χουδαλάκης- Βούλα Κεχαγιά.

Τις καθημερινές το κεντρικό δελτίο θα παρουσιάζει η Κατερίνα Ζάννα μεταπηδώντας από την πασαρέλα και ριάλιτι μόδας στην ειδησεογραφία. Ένα δελτίο που για την ώρα, θέλει πολλές διορθώσεις.

Στο διάστημα 22.00- 00.30 Δευτέρα με Παρασκευή οι Νίκος Παναγιωτόπουλος και Βασίλης Σκουρής  παρουσιάζουν πολιτικό τοκ σόου “casus belli”  «χωρίς κορώνες και αντιπαραθέσεις προσκεκλημένων, αλλά με πολλές θεματικές, ρεπορτάζ και αποκαλυπτικές ειδήσεις».

Attica tv logo

Το κεντρικό δελτίο των Σαββατοκύριακων θα παρουσιάζει ο Πέτρος Κουμπλής.

Οι ιθύνοντες του σταθμού επενδύουν και στη συνεργασία του πολιτικού επιστήμονα – καθηγητή πανεπιστημίου (στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας)-συγγραφέα Νίκο Μαραντζίδη, ο οποίος θα αναλύει και θα σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Από τις 06.30 και ως την έναρξη του «ζωντανού» προγράμματος, ο τηλεοπτικός χρόνος θα καλύπτεται από ντοκιμαντέρ (ιστορικά, κοινωνικά, ταξιδιωτικά) και επιλεγμένες ξένες σειρές.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διατηρεί τον ενημερωτικό προσανατολισμό αλλά με  πιο ανάλαφρα χαρακτηριστικά.

Επιδίωξη του καναλιού την ευθύνη του οποίου έχει ο Χρήστος Μαχαίρας, με διευθυντή σύνταξης τον Σπύρο Δράκο, είναι «να παρουσιάζει όσα δεν λένε οι άλλοι», όπως είναι και το σλόγκαν του καναλιού, «θα σέβεται την είδηση, δεν θα αποσιωπά και δεν θα συσκοτίζει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.