Η κακοκαιρία πλήττει και το λεκανοπέδιο -Προσοχή τις επόμενες ώρες

καταιγιδα θασος χαλκιδικη
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η κακοκαιρία πλήττει το λεκανοπέδιο. Η Αττική  δέχεται ισχυρές καταιγίδες.

Μήνυμα από  112.

 «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες & ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Προβλήματα υπήρξαν στη λειτουργία του ΗΣΑΠ (Γραμμή 1 του Μετρό) με την κυκλοφορία να διακόπτεται σε όλο το δίκτυο για μερικά λεπτά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο ΚΕΛ της Ειρήνης και γίνεται επανεκκίνηση των συστημάτων λειτουργίας. Αυτή τη στιγμή η κίνηση των συρμών γίνεται στο τμήμα Ομόνοια – Πειραιάς και αντίστροφα.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει δημιουργηθεί στη νέα παραλιακή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λίγο πριν από την υπόγεια σήραγγα, στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» (Δέλτα Φαλήρου). Νερά καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, με την κυκλοφορία να γίνεται μόνο από μία λωρίδα.

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην υπόγεια διάβαση της συμβολής της Κηφισίας με τη Σπύρου Λούη, στο Μαρούσι, όπου συγκεντρώθηκαν νερά και εγκλωβίστηκαν οχήματα, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει μερικώς ο δρόμος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.