Κόντρα Κουμουτσάκου – Ζαχαριάδη για τις παρακολουθήσεις: «Αποκλείουμε να παρακολουθούνταν ο ΑΓΕΕΘΑ για να προστατευθεί;»

Screenshot 4 11
Facebook
Twitter
LinkedIn

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση για το ζήτημα των παρακολουθήσεων ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και στη Νάντια Γιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ στον αέρα της εκπομπής Casus Belli με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Βασίλη Σκουρή στο νέο Attica tv.

Αρχικά ο κ. Κουμουτσάκος κλήθηκε να απαντήσει για ποιο λόγο παρακολουθούσε η ΕΥΠ τις Ένοπλες δυνάμεις από τη στιγμή που ο ρόλος της υπηρεσίας είναι να κάνει παρακολουθήσεις μόνο για θέματα εθνικής ασφάλειας.

Ό ίδιος μάλιστα έδωσε μια άλλη διάσταση στο ζήτημα θέτοντας το ερώτημα «αποκλείουμε να παρακολουθούνταν ο Α/ΓΕΕΘΑ για να προστατευθεί;»

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Οι παρακολουθήσεις ήταν μια προσπάθεια προάσπισης των Ενόπλων δυνάμεων λόγω της θέσης που έχουν. Αυτό σας πέρασε από το μυαλό; Το αποκλείουμε το γεγονός;» και συνεχίζει: «Και αυτό μεταφράζεται με την κίνηση να παραταθεί η θητεία του κ. Φλώρου για ακόμα ένα χρόνο.»

Στη συνέχεια παρενέβη ο κ. Ζαχαριάδης ρωτώντας τον κ. Κουμουτσάκο αν  παρακολουθούσαν τον κ. Φλώρο για προδότη;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Newpost 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.