Συνελήφθη ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος

Maxresdefault
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνελήφθη ο συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρος Τατσόπουλος  το βράδυ της Δευτέρας  , έπειτα από μήνυση του παρουσιαστή και υποψήφιου βουλευτή Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Λίγο μετά τις 00:30, έγινε γνωστό ότι  ο συγγραφέας αφέθηκε ελεύθερος.

Ο πρώην βουλευτής συνελήφθη σε εκδήλωση του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone, στο Κολωνάκι, το βράδυ της Δευτέρας.

«Είμαι έξαλλη! Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Πέτρο Τατσόπουλο σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν», έγραψε η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου σε ανάρτησή της.

Tatsopoulos

Ο Φίλιππος Καμπούρης ανακοίνωσε μέσω των social media ότι κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Πέτρου Τατσόπουλου, στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Η μηνυτήρια αναφορά έγινε για «εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση» κατά του προσώπου του, ανέφερε ο παρουσιαστής στην ανάρτησή του. 

«Ο συγκεκριμένος έθιξε με τον πλέον προσβλητικό τρόπο τη θρησκευτική μου συνείδηση και την ελευθερία της πίστης.

Ενώ ο ίδιος δε σεβάστηκε ούτε το δικό μου πρόβλημα υγείας ούτε της αδερφής μου αλλά ούτε και τον χαμό των δυο μου γονιών μέσα σε εφτά μήνες που έφυγαν και οι δυο απ’ τη ζωή. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ζητώ άμεσα την ποινική του δίωξη», συμπλήρωσε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.