Απ τον αστερισμο των τηλεφωνικών υποκλοπών στον αστερισμό της κιβωτού του κόσμου.

Pavlos1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Γράφει ο Παυλος Αλέπης
Απ τον αστερισμό των τηλεφωνικών υποκλοπών στον αστερισμό της κιβωτού του κόσμου.
Και μετα ποιος ξερει… Ταχύτητα ασύλληπτη μετάβασης….
Στην διαρκή επιστράτευση των νευρων μας , κάθε μερα, καθε ωρα σχεδον… Την προσοχή σας παρακαλω….
Σωρεύονται οι εντυπώσεις , διαστρωματικα πετρώματα σε ψυχες δυνατές και αδυναμες.. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Τι εδαφος και υπέδαφος .
.Που να σταθει και να φωνάξει ο απελπισμένος. Το δικο του πρόβλημα , μικρο και παση θυσία να κρατήσει ισορροπία. Τα μεγάλα θα τα λύσουν προσεχώς οι… μεγάλοι..(!!!)
.Τι να ψελλίσει ο ιδιος και που να τον ακούσουν.
Ως τοτε τι γίνεται ομως, γιατί η ζωή θα λύσει αυτα που θελει και μπορει. ,Η Ιστορία δεν ρωτάει.
Ο ικανος καπάτσος, παντα παραμονεύει. Στο έλεος του και στα κεφια του…. Υπάλληλος(Υπο άλλους) κι αυτος , μιας αρπακτικής νομοτέλειας, μιας ζούγκλας που πυκνώνει καθως προχωραμε…η κουτρουβαλάμε να το πω περιγραφικά…
Ως τοτε -λεει- τα ψυχοτρόπα φάρμακα σπανε ρεκόρ, τα αντικαταθληπτικα -στον μικρο μας τοπο- τετραπλασιάστηκαν και γίνανε δίστηλο...
Ποιος πιστεύει ομως τα δημοσιεύματα, τα θαύματα να διαδέχονται κινηματογραφικά παρελάσεις ρημαγμένων ζωών και ιδεων… Ιδεων που λουφάζουν απο φοβο και ατροφία… Στον αιωνα της δυσπιστίας ολα θυσία. Ριξε φόβο και εξουσιαστες αγριεμένους η συνταγη αλανθαστη….
Κι ολα μαζι τα σωρευμένα ερειπια, να τα… επεξεργάζονται οι πονηροί πληροφοριοδότες για μια συστηματική αφαίμαξη ζωης και χρήματος… Καθε χρήματος, καθε μορφής..
Και να συνέβαινε το κακο συμπουρμπουλο, στον μικρο μας χωρικο περίβολο να πεις κομματια να γινει θα ξεφυγουμε καποτε,…Αθανατη η Ελλάδα χιλιάδες χρονια , μαθημένη στο χειλος του γκρεμού.
Στρέφεις ματιες και ελπίδες στην δευτερη Ευρωπαϊκή σειρα, στην τριτη την Παγκόσμια, στους ομόκεντρους κυκλους που σχηματιζει το βότσαλο στην λιμνης το νερο…και εκει μια ιδια εικονα….
Λιμνη..Οχι απ τις γραφικές, οχι απ τις ονειρεμένες..
Παρηγοριά το νεο που γεννιέται, που αστρο λαμπρο το οδηγει, που μάγοι του μυθου θα το υποδείξουν και το …ποιμνιο που τωρα βελάζει , δεν θα πιστεύει στα ματια του απ το θαμπος …

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.